Tändarens återkomst

De efterfrågade tändare är på väg hem. Vi beräknar få in de under nästa vecka om allt fungerar bra med posten. Denna gången har vi beställt Zippo med!


Graverad tändare

Kram Sestre


Nyhetena

Snart är det jul. Det är hög tid att börja tänka på julklappar. Vi har fått in några nyheter, smycke både för killar och tjejer.  Ni hittar säkert nåt passande. Mer kommer under veckan.
 
Kram Sestre

Tävling!!! Vinn ett fotosmycket!!

Vill ni vara med och tävla om ett fotosmycket? Då ska ni gå till Prinsessans Dagbok blogg och anmälla er! Tävling pågår tom lördag kl 16.

Guld kompisar!!

guld kompisar

Våra älskade barn!

Och här kommer två bilder på en beställning. Det är en bricka som jag grevarade på begge sidor, pojken på ena och flickan på den andra sida. Det regnar ute så jag var tvungen att använda blixt på kameran och det syns på bilderna. Men själv tycker jag att det blev jätte fin rasultat.

Jag tror att jag får be T att kommentera bilden då hon har fått sitt smycket och sett den "live" !

    

Ecoloco

Dagens outfit för de söta och små: Tuff långärmad t-shirt i mjukaste ekobomull från danska mini-o. Vit och grå med draketryck på magen och ena ärmen.
 Tröjan finns även i rött. Storlekar 92-122.


Eco warrior kläderna från mini-o går garanterat hem hos barnen. Men så är det ju också mini-o´s egna pojkar (sönerna till grundaren) som fått idéerna till de härliga trycken med drakar, örnar och bläckfiskar.


Nyhet Angel Blessing

Nu har vi fått in ETT exempel av detta superfina armband Angel Blessing! Vi tyckte att det passar perfekt som julklapp!  Det kan vara perfekt gåva till din dotter, sister, kompis, mamma..... Text som är ingraverat är:

"Angel Blessing" 

"May Your Days All Be Blessed With The Presence Of An Angel Watching Over You."

Material är metall som inte inehåller nikel men kan inehålla bly!Angel Blessing!

Använd gärna bilden men hänvisa till www.sestre.se


Ett superfin armbandDetta fina armband har vi fått in härom dagen. Sterling Silver armring med ingraverad text LOVE


Vikt 23 g

Använd gärna bilden men hänvisa till www.sestre.seKram Sestre

RSS 2.0